Ga naar hoofdinhoud

Over Onlinelight

Onlinelight.nl is de outlet winkel van Don Luce Verlichting BV. Met ouders die beide in, verschillende takken van, de verlichting branche actief waren zijn wij letterlijk opgegroeid tussen de lampen. Als tweede en derde generatie van dit familiebedrijf hebben we ervaring kunnen opdoen binnen alle facetten van ‘lampenland’ niet alleen aan de in- en verkoop , maar ook in de productie en productontwikkeling.

Onze outlet collectie

Laat ons u verlichten

Waarom is onze verlichting zo goedkoop en waarom kunnen we deze lampen voor zulke prijzen aanbieden?

Als volledig zelfstandige familie winkel zijn wij al jarenlang actief in de verlichtingsbranche. Niet alleen met fysieke winkels, maar ook door familiebanden bij verschillende lampenfabrikanten en toeleveranciers weten wij veel van deze mooie branche.
Door onze contacten, warme banden met leveranciers en door onze constante zoektocht naar mooie en goede verlichting komen er soms buitenkansen op onze pad welke we u op deze site laten zien.

Verlichting tijdens
online winkelen

Waarom is onze verlichting zo goedkoop en waarom kunnen we deze tarieven hanteren? Dat ga je hier lezen. Misschien leuk om te benoemen dat het producten zijn die van A kwaliteit zijn en voortkomen vanuit een overschot van het assortiment van Don Luce Verlichting.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Populaire producten

Back To Top